Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweet_barbie
Femeie
24 ani
Mehedinti
cauta Barbat
24 - 46 ani
Club Craiova Forum / Stiri de Actualitate / Cum au dat lovitura marile staruri Moderat de armani_ro2008, marcastone
Autor
Mesaj Pagini: 1
luigi216
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1011
Harrison Ford şi David Letterman au muncit din greu pentru a ajunge celebri, în timp ce Mariah Carey şi Rosario Dawson au avut  noroc. Unele dintre marile vedete ale lumii au fost descoperite din întâmplare, iar altele s-au aflat în locul potrivit, la momentul potrivit.

Uneori, povestea Cenuşăresei care se transformă în prinţesă peste noapte e valabilă şi în lumea starurilor. Însă, în timp ce unii au avut noroc „chior", alţii au muncit foarte mult pentru a ajunge celebri şi bogaţi, potrivit revistei „Forbes", ce a realizat o listă cu staruri care au dat lovitura în diverse moduri.

În timp ce îşi încerca nororul în actorie, în anii '60, Harrison Ford lucra ca tâmplar, meserie pe care a practicat-o o bună perioadă. În tot acest timp, Ford nu a renunţat la visul său, astfel că mergea la diverse castinguri şi participa la show-uri TV. În 1973, regizorul George Lucas i-a oferit un rol în filmul „American Graffiti", iar în 1977 a avut în sfârşit noroc: Christopher Walken şi Al Pacino au refuzat rolul lui Han Solo din pelicula „Războiul stelelor".

În timpul liceului, Oprah Winfrey a câştigat concursul de frumuseţe Miss Prevenirea Incendiilor. Când şi-a ridicat premiul, la o staţie locală de radio, DJ-ul a rugat-o să spună câteva cuvinte la microfon. După ce a auzit-o, directorul postului de radio a angajat-o imediat ca prezentator de ştiri, considerând că are vocea perfectă pentru acest job. O stea se năştea.

Exotica actriţă Rosario Dawson, cunoscută pentru rolurile din „Sin City" şi „Men in Black 2" a intrat în lumea filmului din pură întâmplare. Regizorul Larry Clarck era în căutarea unor locuri de filmare, când a văzut-o pe Rosario pe veranda casei în care aceasta locuia. Mai târziu i-a oferit un rol în filmul său, „Kids", iar acesta a fost începutul.

Remarcată la o petrecere

Acum 22 de ani,Mariah Carey era backing vocal în trupa unei artiste portoricane, Brenda Starr. La o petrecere, l-a întâlnit pe celebrul Tommy Mottola, pe atunci director executiv la Columbia Records. După ce a ascultat un demo al artistei, Mottola s-a întors la petrecere şi a căutat-o pe Carey pentru a-i face o ofertă. Mai târziu a cerut-o şi de soţie.

David Letterman, celebrul realizator de talk show-uri, a urmat şi el un drum bătătorit pentru a ajunge la stele. Letterman apărut în mai multe sitcomuri şi emisiuni de comedie până să devină gazda show-ului TV „The Riddlers".

Emisiunea a avut succes, iar Letterman a fost remarcat de realizatorii producţiei „Tonight Show", pe vremea aceea realizată de Johnny Carson. A devenit un invitat permanent în emisiune, iar în 1980 postul NBC i-a oferit propria emisiune, „The David Letterman Show".

Susan Boyle a devenit un star de talie mondială după ce a participat la reality-show-ul „Britain's Got Talent". Deşi nu a câştigat concursul, vocea ei a cucerit întreaga lume, iar Susan a descoperit că fizicul său obişnuit nu este un handicap, ci dimpotrivă.

O vedetă "creată" cu doar 35 de dolari

În 1977, la 19 ani, Madonna a renunţat la facultate şi s-a mutat la New York pentru a deveni dansatoare profesionistă. Cântăreaţa povestea că a ajuns la New York având doar 35 de dolari în buzunar. Înainte să devină o celebritate, ea a avut diverse joburi, printre care şi acela de vânzătoare de gogoşi.

În 1978 artista chiar a pozat dezbrăcată pentru a-şi câştiga existenţa. A dat lovitura după ce unul dintre amicii săi, DJ-ul Mark Kamin, un om cu relaţii în industria muzicală, a recomandat-o producătorului Seymour Stein, de la casa de discuri Sire Records.

cum dat lovitura marile staruri harrison ford şi david letterman muncit din greu pentru ajunge

31.2KB


_______________________________________
INMATRICULARI IN BULGARIA LA PRETURI FOARTE MICI id de mess luigi216
tel 0764 756 821

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la