Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jamieknv
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 37 ani
Club Craiova Forum / Prestari Servicii / Venit suplimentar ,colaborare part-time Moderat de K1raX, marcastone
Autor
Mesaj Pagini: 1
eli81
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Daca va doriti prosperitate pe termen lung si nu doar un simplu salariu de moment, FM GROUP va ofera acum posibilitatea unei afaceri unde orice performanta este posibila. 1) produs pentru consum propriu / prêt firma /parfum (produs) 2) distribuitor-incasezi un comision de 40% 3) lider retea/ promovezi produsele- castigi pana la 21% din rulajul realizat cu mentiunea “colaborare FM”,TEL 0766765205 , 0723667694 /
Valabil in toata tara

DESCRIEREA FIRMEI    In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS srl, incepand din luna Mai 2006.In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.
BENEFICII  - Odata ajuns colaborator FM GROUP aveti numai de castigat: compania nu impune target lunar, nu impune un anumit volum pe vanzarea lunara, nu cere o anumita valoare pe comanda produselor, lucrati cat si cand doriti; aveti posibilitatea de a practica jobul in paralel cu un serviciu. Fiind extinsa la nivel international, compania va ofera posibilitatea de a lucra din aproape orice loc, in Europa, sau de a va crea propriul grup de distribuitori din aceste locuri.
Profitul vine la dumneavoastra sub forma unui comision: 40% din vanzarea proprie + 3%-21% din vanzarea lunara a grupului de distribuitori inscrisi de dumneavoastra in firma : fiecare produs FM are un anumit punctaj. Inafara profitului de 40% pe care il obtineti in momentul vinderii produselor, la sfarsitul lunii, suma tuturor punctelor acumulate din vanzarea dumneavoastra si a celor inscrisi de catre dumneavoastra in firma se va deconta in bani. Astfel, pentru o anumita cantitate de puncte, veti obtine un nivel de eficienta, care va aduce un premiu de motivare calculat in bani
Aceste nivele le veti atinge  inscriind si alte persoane in cadrul firmei, persoane care vor reprezenta reteaua dumneavoastra de distribuitori.
PRODUSELE FM: gama de produse FM variaza din mai multe domenii, extinzandu-se treptat. In prezent, se prezinta cu produse de COSMETICA-PARFUMERIE, CURATENIE si MAKE-UP. Dintre aceste produse, la baza stau parfumurile: peste 160 de tipuri.
Prin colaborarea cu FM GROUP aveti  3 variante de castig :
•    puteti fi doar propriul  d-voastra client {beneficiati de  achizitionarea  produselorFM  la pretul de firma}
•    puteti  distribui aceste produse cercului d-voastra de cunostinte {prieteni,rude,cunostinte etc},si din valoarea fiecarui produs aveti un  comision de 40% bani in mana , plus economia facuta din prima varianta
•    puteti face afacerea propriu zisa  :prezentati si altor persoane avantajele acestei colaborari ,ii inscrieti  ca distribuitori FM  construind astfel o proprie retea de   afiliati  !   
CUM DEVIN DISTRIBUITOR: Puteti fi inscris/a in grupul de distribuitori FM GROUP numai prin intermediul unui alt distribuitor (distribuitor-sposor), care se va ocupa de dumneavoastra, atat pentru inscriere, cat si pentru a va motiva colaborarea cu FM GROUP.
Inscrierea se face prin completarea  CONTRACTULUI DE PARTICIPARE IN RETEAUA DISTRIBUITORILOR FM GROUP ,cu urmatoarele date personale: 
•    nume,prenume
•    nr si serie buletin ,CNP ,
•    adresa la care doriti sa primiti coletele ,localitatea,judet
•    nr de telefon la care sa fiti gasit
•    adresa de email {daca aveti}
•    Va trebui sa comandati una dintre cele 3 mape FM, care va reprezenta unealta dumneavoastra de lucru. Fiecare mapa contine un numar determinat de mostre ale parfumurilor, 3 cataloage ale produselor de cosmetica-parfumerie, produse pentru locuinta si make-up, listele cu preturi si puncte ale fiecarui tip de produs si un plan de marketing.
•    Astfel:
•    -mapa mica contine 20 mostre de parfum, cataloagele si planul de marketing,{45 RON+taxa de trasport 16 ron,este recomandata persoanelor ce se inscriu la FM  doar pentru uzul personal}
•    -mapa mijlocie contine 100 mostre de parfum, cataloagele si planul de marketing,{119RON},
•    -mapa mare contine 160 mostre de parfum, cataloagele si planul de marketing{179RON}.
PENTRU DETALII SUPLIMENTARE  MA PUTETI CONTACTA LA
EMAIL :
TEL : 0766765205
DANIELA PARASCHIV - REPREZENTANT  FM  GROUP  ROMANIA


venit part-time daca doriti termen lung doar simplu salariu moment, group ofera acum unei afaceri

22.4KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la