Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
Club Craiova Forum / Discutii Auto / Tuning asurzitor pentru VW Golf VI GTI. Moderat de K1raX, armani_ro2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
casian2006
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
CFC Styling Station a creat un kit de caroserie, un pachet de performanță și au montat un sistem audio HiFi pe Volkswagen Golf VI GTI.

Tunerul CarFilm Components Styling Station a realizat un pachet de performanţă şi un kit de caroserie discret pentru Volkswagen Golf VI GTI. Prin recalibrarea unităţii ECU, puterea propulsorului turbo de 2.0 litri a ajuns la 265 de cai putere, iar cuplul motor dezvoltat măsoară acum 390 Nm. Tunerii de la CFC Styling Station cer pentru această modificare suma de 799 de euro.

De asemenea, hatchback-ul german dispune de un sistem de evacuare performant de provenienţă Eisennmann care poate fi montat pentru 1.238 de euro şi de un set de ţevi de eşapament fabricate din oţel inoxidabil care pot fi achiziţionate cu 1.000 de euro. Pentru 1.500 de euro, caroseria modelului german poate fi vopsită īn culoarea argintiu metalizat. Pentru ca ecuaţia să fie compeltă, CFC Styling Station propune un set de jante ASA GT2 de 19 inch.

Dacă pānă acum acest pachet de tuning pare unul obişnuit, cei de la CFC au pregătit pentru cei care iubesc să asculte muzică la volan un sistem audio HiFi. Astfel, hatchback-ul german dispune de un sistem Pioneer cu patru ieşiri şi subwoofer, iar boxele şi wooferele pentru unde īnalte şi medii sunt de provenineţă Rainbow. Pentru ca sistemul audio să fie funcţional, CFC a montat şi baterii suplimentare.

Poze:


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la