Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Club Craiova Forum / Discutii Auto / CITITI REGULAMENT CLUB CRAIOVA FORUM Moderat de K1raX, armani_ro2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
club_craiova_forum
Afacerist

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 153
Regulamentul Forumului:

Cadru general:

Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament.
Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.

- In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau.

- Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar banarea contului.

- Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate va apartine in totalitate.

- Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Club Craiova Forum nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul de "timp real" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

- Limba folosita pe forum este romana, dar in situatii exceptionale se accepta si alta limba de circulatie internationala.

Reguli forum:


1. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, rasiste, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator.

2. Daca aveti ceva de intrebat/discutat, cautati prin subiectele mai vechi; poate tema in cauza sau a fost deja abordata. Daca aveti ceva de adaugat, de comentat, scrieti in cadrul subiectului deja existent.
Va rugam sa folositi functia de CAUTARE.

3. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic. Evitati titluri incomplete sau de genul "lol", "intrebare" sau "ATENTIE!!".

4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales in cazul discutiilor lungi, va sugeram ca intotdeauna sa cititi pe cat se poate intregul topic inainte de a posta un raspuns.

5. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti membrii ai forumului.

6. Nu citati excesiv din posturile anterioare. Citati doar partile esentiale astfel incat posturile sa nu fie prea lungi.

7. Publicitatea pe forum este permisa doar in cadrul sectiunilor create in acest scop . In restul ariilor este interzisa postarea de reclame directe. Persoanele juridice/fizice care doresc afisarea de mesaje publicitare sunt rugate sa inainteze o cerere la E-mail

8. Este interzisa crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Inregistrarea si folosirea de conturi multiple poate duce la o suspendare a tuturor conturilor.

9. Este interzisa atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware.

10. Este interzisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa.Pentru reclamatii puteti scrie la E-mail sau trimiteti PM moderatorilor sau administratorului.

11. Daca contul v-a fost banat/blocat si aveti obiectiuni sau nu va puteti loga puteti sa contactati administratorul. Datele de contact al administratorului le gasiti in sectiunea Contact din josul paginii

12. In sectiunea Craiova News va recomanda nu este permisa postarea decat cu acordul adminstratorului Club Craiova Forum.


_______________________________________
id mess: club_craiova_forum

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la