Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
Club Craiova Forum / Craiova News / Craiova: Zeci de şoferi prinşi beţi la volan Moderat de armani_ro2008, marcastone
Autor
Mesaj Pagini: 1
club_craiova_forum
Afacerist

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 153
Zeci de posesori de permise de conducere s-au ales cu dosare penale chiar din primele zile ale anului 2010. Poliţiştii acţionează permanent pentru stārpirea de pe drumurile publice a inconştienţilor care se urcă la volan īn stare de ebrietate.


Printre cei care s-au ales cu dosare penale se numără şi Constantin G., de 46 de ani din comuna Sadova, judeţul Dolj. Cu doar o oră īnainte de sărbătorirea trecerii īn Noul An, īn timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinului acesta a fost implicat īntr-o tamponare, părăsind locul faptei.

Un echipaj de poliţişti au procedat la urmărirea acestuia pe străzile Pelendava şi Brestei, unde a fost oprit, legitimat şi testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur īn aerul expirat.

Fiind condus la Spitalul Clinic Judeţean nr. 1 pentru a i se recolta probe biologice, bărbatul a refuzat să se supună procedurii recoltării, fapt pentru care poliţiştii au īntocmit pe numele acestuia acte premergătoare īnceperii urmăririi penale sub aspectul săvārşirii infracţiunii de refuz recoltare probe biologice.



Īn jurul orei 1.00, o patrulă mixtă de siguranţă publică l-a depistat pe Nicuşor  T. Avānd o o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur īn aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice īn vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind īntocmite acte premergătoare īnceperii urmăririi penale sub aspectul săvārşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice īn timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Īn data de 2 ianuarie 2010, īn jurul orei 01.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi, l-au depistat pe Constantin B., de 29 de ani, din satul Răcarii de Sus, oraşul Filiaşi, īn timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe bulevardul Racoţeanu, avānd o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur īn aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sānge īn vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost īntocmit dosar penal.


Īn aceeaşi noapte, īn jurul orei 03.50, o patrulă de siguranţă publică formată din agenţi de ordine publică, din cadrul Poliţiei Filiaşi, l-au depistat pe Laurenţiu P., de 20 de ani, din localitate, īn timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe bulevardul Racoţeanu din Filiaşi, avānd o concentraţie alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur īn aerul expirat.

I s-au recoltat probe biologice de sānge īn vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost īntocmite acte premergătoare īnceperii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice īn timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

craiova: zeci beţi volan zeci posesori permise conducere s-au ales dosare penale chiar din

20.6KB


_______________________________________
id mess: club_craiova_forum

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la