Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 la Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
Club Craiova Forum / Stiri de Actualitate / Microsoft anunţă lansarea unui tablet PC cu 3 săptămāni īnaintea... Moderat de armani_ro2008, marcastone
Autor
Mesaj Pagini: 1
luigi216
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1011
Microsoft anunţă lansarea unui tablet PC cu 3 săptămāni īnaintea celor de la Apple

Microsoft ia faţa celor de la Apple anunţānd lansarea noului tablet PC cu trei săptămāni ca rivalii să prezinte un gadget similar, anunţă jurnaliştii de la New York Times.


Potrivit surselor citate de NYT noul tablet PC semnat Microsoft va fi construit de HP şi va dispune de funcţii multitouch. De asemenea, noul gadget Microsoft va putea fi utilizat şi ca e-reader. Tabletul PC va fi lansat, propriu-zis, la jumătatea anului.

Specialiştii din IT se aşteaptă la un produs extrem de competitiv, ţinānd cont de concurenţa acerbă de pe piaţă şi de planurile celor de la Apple de a lansa un gadget similar.

Potrivit unor zvonuri noul tablet PC semnat de Apple va fi lansat pe 26 ianuarie şi comercializat din martie şi va oferi o magine extrem de bună pentru a viziona filme, a juca diverse jocuri video sau a naviga pe internet.

Segmentul tabletelor PC se situează undeva īntre smartphone-uri şi mini-laptop-uri. Chiar dacă pānă īn prezent produsul celor de la Apple a atras cea mai mare atenţie, preţul piperat care este vehiculat, circa 1.000 dolari, ar putea să īndrepte clienţii spre produse similare, dar mai ieftine.  Freescale a anunţat că va scoate pe piaţă un tablet PC la doar 200 de dolari.

microsoft lansarea unui tablet microsoft lansarea unui tablet īnaintea celor apple microsoft

15.5KB


_______________________________________
INMATRICULARI IN BULGARIA LA PRETURI FOARTE MICI id de mess luigi216
tel 0764 756 821

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la