Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98 din Buzau
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
Club Craiova Forum / Stiri de Actualitate / Peugeot Citroen negociază preluarea Mitsubishi Moderat de armani_ro2008, marcastone
Autor
Mesaj Pagini: 1
luigi216
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1011
Producătorul auto japonez Mitsubishi ar putea fi cumpărat de francezii de la PSA Peugeot Citroen. Bănuielile de preluare vin după ce în această săptămână, reprezentanţii conducerii celor două companii auto s-au întâlnit de mai multe ori şi chiar au negociat un posibil contract de vânzare-cumpărare, informează Bloomberg.

Grupul auto francez PSA Peugeot Citroen ar putea cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al Mitsubishi. Un posibil scenario al tranzacţiei ar viza preluarea a 51% din acţiunile Mitsubishi de către Peugeot Citroen în schimbul a 1,8 miliarde de dolari şi a 18% din acţiunile grupului, însă propunerea nu a fost acceptată, informează Bloomberg.

Analistul Philippe Houchois susţine că discuţiile ar putea să nu se concretizeze pentru că „Mitsubishi are nevoie de bani, iar Peugeot nu îi are".

Grupul francez ar dori să-şi întărească parteneriatele din străinătate, pe măsură ce concurenţii săi Volkswagen şiRenault şi-a extins prezenţa în Asia.

Totodată, Peugeot şi Mitsubishi au semnat în septembrie un parteneriat pentru realizarea unei maşini electrice, bazate pe modelul i-MiEV, care ar urma să fie vândută în Europa până la finalul lui 2010.

peugeot citroen preluarea mitsubishi auto japonez mitsubishi putea francezii psa peugeot citroen.

16.1KB


_______________________________________
INMATRICULARI IN BULGARIA LA PRETURI FOARTE MICI id de mess luigi216
tel 0764 756 821

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la