Club Craiova Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Club Craiova Forum | Inregistrare | Login

POZE CLUB CRAIOVA FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
Club Craiova Forum / Horoscop / Horoscop sexual LEU Moderat de armani_ro2008, marcastone
Autor
Mesaj Pagini: 1
luigi216
Administrator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1011
Preferinte sexuale leu

Nativului Leu ii place sa elaboreze o pozitie initiala, pentru ca ii place sa se dea in spectacol chiar si in dormitor. Pentrarea profunda, atunci cand femeia ingenuncheaza si el o izbeste din spate, mangaindu-I sanii, ciupindu-i fesele si stimulandu-I clitorisul va poate aduce pe amandoi pe culmile satisfactiei erotice. Tine minte, aceasta pozitie nu este potrivita pentru un inceput lent. In afara de asta, nativul Leu este un iubit viguros si nu va ezita sa te faca sa gemi si sa te aduca la un orgasm furtunos. Leului ii place de asemenea sa te atinga cand sunteti imbracati. Cel mai incitant pentru el este sa faca dragoste, nu rezultatul propriu-zis. Leul este deschis in ceea ce priveste discutia despre sex si se asteapta la acelasi lucru de la partener.

Ponturi pentru a seduce un leu

Ar trebui sa:
- Fii vioi si dinamic, dar lasa-i rolul de conducere
- Il asiguri de placerile dragostei, sub toate formele ei
- Il faci sa fie in central atentiei, chiar daca este randul tau sa spui ceva
- Sa arati intotdeauna bine, este un expert in frumusete
Nu ar trebui sa:
- Te lasi oricand, caci nu ii place sa cedezi pur si simplu
- Ii critici capacitatile, mai ales in fata altora
- Il invinovatesti ca este risipitor, chiar daca este in pragul falimentului

Pozitie sexuala leu, kamasutra leu


Preferinte sexuale ale femeii leu

Nu te astepta ca femeia Leu sa fie supusa si sa iti urmeze indicatiile. Ea nu are nevoie sa seduca barbatul visurilor ei, caci este sigura ca afectiunea ei este cel mai mare dar pentru el. Femeia Leu este cu siguranta una dintre cele mai pasionale si mai pricepute iubite. Personalitatea ei iesita din comun si gusturile extravagante se reflecta bine in stilul ei sexual. Trebuie sa acorzi atentie locatiei si atmosferei unde se produce raportul sexual, caci acestea joaca un rol important pentru ea. Ii place sa se imbrace provocator asa ca sa nu fii surprins daca o vezi in lenjerie intima cu sfarcurile la vedere, pentru a face zonele erogene mai usor de atins si dezmierdat. In afara de asta, femeia Leo tinde sa fie putin dominant, ceea ce explica placerea ei pentru jocul de-a sclavul. Ea va fi cea care domina si daca ii saruti corpul iombracat in piele, ii vei aduce placeri maxime.

Preferinte sexuale ale barbatului leu

Barbatul Leu are nevoie de o femeie asa cum are nevoie sa respire. Fiecare intalnire cu el echivaleaza cu un spectacol dramatic si superb in acelasi timp, in care el poate sa demonstreze ca potentialul sau sexual este la maxim. In ceea ce priveste sexul, se arata a fi un iubit salbatic , obisnuit sa isi marcheze teritoriul si sa isi faca propriile reguli. Probabil ca déjà are sufficient de multa experienta sexuala ca sa iti starneasca imaginatia si sa te inspire pentru o experienta de durata si plina de afectiune. Barbatului Leu ii place sa isi impodobeasca organelle genitale pentru a-si impresiona partenera si nu gresesti daca ii spui ca este cel mai extraordinar amant. Singurul lucru pe care trebuie s ail faci este sa ii oferi lui initiativa in jocurile voastre erotice sis a astepti sa simti valuri de placer coplesitoare. Nu uita sa ii spui cat de grozav a fost si barbatul Leu va fi intotdeauna acolo sa iti ofere si mai mult.

horoscop sexual leu preferinte sexuale leu nativului leu place elaboreze pozitie initiala, pentru

3.7KB


_______________________________________
INMATRICULARI IN BULGARIA LA PRETURI FOARTE MICI id de mess luigi216
tel 0764 756 821

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la